FAQ

Navigation
Go Back   djjeffa.com > Mobile Forum > GSM Carriers > AT&T > I Phone
Home Chat vBRadio Apply To Be A Mod Gallery Arcade Referrers iTrader vBookie Top Active Users Show Groups


Register its FREE.

Register Now for FREE!
Our records show you have not yet registered to our forums. To sign up for your FREE account INSTANTLY fill out the form below!

Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
Birthday:      
Image Verification
  I agree to forum rules 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1
Old 09-14-2007, 09:51 AM
COMPACTER
JEDI-SUPERMOD-FATHER


 
COMPACTER's Avatar

 
Activity:  
Longevity:  
Today:  
Join Date: Dec 2004
Location: CANUCKLAND
Age: 37
Posts: 6,280
Thanks: 285
Thanked 2669 Times in 217 Posts
vCash: 38300
Iphone Unbricked Method (No Service)

well, i will post the step.. it work for SOFTWARE and HARDWARE BRICK, it work for me and another ppl using Orion007 method for upload file to baseband.

when you have NO SERVICE and u have a succesfully unlock follow this:



for request of the people download link: http://rapidshare.com/files/55123388/eepfiles.zip.html

be carefull, file 3.12 is for firmware 1.0.0 and 3.14 for firmware 1.0.1 and 1.0.2
u need to use the file who correspond to your firmware.



1 first unload commcenter with this command
launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

2.enter to minicom and type
AT+CLCK="PN",0,"00000000"
it say error.... is OK!!

3.type AT+CLCK="PN",2 it say 0, (this show u have unlocked iphone)

4. run bbupdater -v

5.upload to the baseband this file ICE03.14.08_G.eep using this command
bbupdater -e ICE03.14.08_G.eep

6.restart the iphone and load the commcenter with this command
launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

7.enjoy your unbricked iphone!!!... and unlocked of course!


Orion007 Pd: You get the .eep file from the apple 1.0.2 full restore image



pd2: if u have this error

Error: Baseband bootloader is too old; update to 1.8 or later and try again

follow this step:
bbupdater -f ICE03.14.08_G.fls (it locks again the iphone)
restore....
when u have the screen activation with the world back and it say incorrect sim but u have the at&t sim dont worry, activate it and do all the steps for unlock it again...

when u have it unlocked
follow the guide unbricked iphone

IF U DONT HAVE THIS ERROR DONT UPLOAD THE FLS BECAUSE IT LOCK THE IPHONE AGAIN.

and ppl remember LOAD THE COMMCENTER if u dont do it u NEVER have signal even is u reboot the iphone u need to load because it dont load automatically.


THANKS TO THE DEV TEAM, GEOHOT, ORION007 AND ALL THE PEOPLE IN UNDERNET #IPHONE.UNLOCK
COMPACTER is offline   Reply With Quote
  #2
Old 09-15-2007, 04:11 AM
SupermanMx91
Off Duty Staff
 
SupermanMx91's Avatar

 
Activity:  
Longevity:  
Today:  
Join Date: Mar 2004
Location: New Rochelle, New York
Posts: 1,661
Thanks: 2
Thanked 305 Times in 41 Posts
vCash: 900
Good shit Pacter
__________________
Need a Ring? Request it.

Quote:
Originally Posted by BballMofo
hope one day i can measure up to your level
SupermanMx91 is offline   Reply With Quote
  #3
Old 09-15-2007, 08:12 PM
timoxa
Just Starting Out
 
Activity:  
Longevity:  
Today:  
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
vCash: 500
hey I get error massage after step 4...
timoxa is offline   Reply With Quote
  #4
Old 09-16-2007, 12:14 PM
patch41893
Moderator

 
patch41893's Avatar

 
Activity:  
Longevity:  
Today:  
Join Date: Feb 2004
Location: StL
Age: 38
Posts: 1,085
Thanks: 21
Thanked 252 Times in 91 Posts
vCash: 300
Damn nice find canuck!!!!!
__________________


Pm Me For Help or Questions.
"The only stupid question is the one not asked!"
patch41893 is offline   Reply With Quote
  #5
Old 09-19-2007, 08:13 AM
COMPACTER
JEDI-SUPERMOD-FATHER


 
COMPACTER's Avatar

 
Activity:  
Longevity:  
Today:  
Join Date: Dec 2004
Location: CANUCKLAND
Age: 37
Posts: 6,280
Thanks: 285
Thanked 2669 Times in 217 Posts
vCash: 38300
Quote:
Originally Posted by timoxa View Post
hey I get error massage after step 4...
are following the process to a "T"?? cause one mistake and you need to start all over. Meaning the smallest detail left out and it does not work properly. Also make sure your using the firmwares listed in the first line.
COMPACTER is offline   Reply With Quote
  #6
Old 09-19-2007, 10:18 PM
timoxa
Just Starting Out
 
Activity:  
Longevity:  
Today:  
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
vCash: 500
whats process T? yes, I am using right firmware and following all the steps, I did it quite a few times now but still no luck
timoxa is offline   Reply With Quote
  #7
Old 09-19-2007, 10:34 PM
COMPACTER
JEDI-SUPERMOD-FATHER


 
COMPACTER's Avatar

 
Activity:  
Longevity:  
Today:  
Join Date: Dec 2004
Location: CANUCKLAND
Age: 37
Posts: 6,280
Thanks: 285
Thanked 2669 Times in 217 Posts
vCash: 38300
Quote:
Originally Posted by timoxa View Post
whats process T? yes, I am using right firmware and following all the steps, I did it quite a few times now but still no luck
you know the expression to a tee! right? that's what i meant.
COMPACTER is offline   Reply With Quote
  #8
Old 09-21-2007, 02:17 AM
rehabboy
Just Starting Out
 
Activity:  
Longevity:  
Today:  
Join Date: Sep 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 1 Times in 1 Posts
vCash: 500
Compactor thank you for posting this. This is a small but a big detail!
I still couldn't fix my problem.

I have this error
Error: Baseband bootloader is too old; update to 1.8 or later and try again
So I wrote

bbupdater -f ICE03.14.08_G.fls on Putty and I still get an error msg saying that failed to open or read FLS file.
What can I do?($432 question)

Thanks
rehabboy is offline   Reply With Quote
  #9
Old 09-21-2007, 10:12 AM
COMPACTER
JEDI-SUPERMOD-FATHER


 
COMPACTER's Avatar

 
Activity:  
Longevity:  
Today:  
Join Date: Dec 2004
Location: CANUCKLAND
Age: 37
Posts: 6,280
Thanks: 285
Thanked 2669 Times in 217 Posts
vCash: 38300
Quote:
Originally Posted by rehabboy View Post
Compactor thank you for posting this. This is a small but a big detail!
I still couldn't fix my problem.

I have this error
Error: Baseband bootloader is too old; update to 1.8 or later and try again
So I wrote

bbupdater -f ICE03.14.08_G.fls on Putty and I still get an error msg saying that failed to open or read FLS file.
What can I do?($432 question)

Thanks


pd2: if u have this error

Error: Baseband bootloader is too old; update to 1.8 or later and try again

follow this step:
bbupdater -f ICE03.14.08_G.fls (it locks again the iphone)
restore....
when u have the screen activation with the world back and it say incorrect sim but u have the at&t sim dont worry, activate it and do all the steps for unlock it again...

when u have it unlocked
follow the guide unbricked iphone

IF U DONT HAVE THIS ERROR DONT UPLOAD THE FLS BECAUSE IT LOCK THE IPHONE AGAIN.

and ppl remember LOAD THE COMMCENTER if u dont do it u NEVER have signal even is u reboot the iphone u need to load because it dont load automatically.

Last edited by COMPACTER; 09-21-2007 at 01:29 PM..
COMPACTER is offline   Reply With Quote
  #10
Old 09-21-2007, 01:05 PM
JAKERXP
Just Starting Out
 
Activity:  
Longevity:  
Today:  
Join Date: Sep 2007
Posts: 1
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 1 Posts
vCash: 500
i have problem with putty, no connect say error : network error:connection refused, please help me ... (im no speak english perfect sorry.)
JAKERXP is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:14 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Web Design by: vbdesigns.de